Partnership

BUSINESS TRAINING (BT,www.businesstraining.be), gevestigd in Brussel, België, is een toonaangevende instelling voor professionele opleidingen, die een breed scala aan opleidingsactiviteiten en leeroplossingen op het gebied van ICT aanbiedt. Haar missie is het bereiken van hoogwaardige vaardigheden en competenties voor ICT-professionals; het verbeteren van de toegankelijkheid en kwaliteit van het aanbod aan opleidingen in het veld en levenslang leermogelijkheden bieden aan een breed scala van leerlingen ter ondersteuning van de economische, sociale en gemeenschapsontwikkeling. De opgedane ervaring is op een solide basis gebouwd, aangezien Business Training inoverende ICT trainingen levert sinds ongeveer 20 jaar. Business Training is ook bekroond met de ISO 9001:2008 certificering (2012) en is sinds maart 2009 Microsoft Gold Partner.

De Polytechnische Universiteit van Catalonië (PUC) www.upc.edu) is de grootste en meest prestigieuze technische universiteit van Catalonië, Spanje. De universiteit biedt een breed scala aan academische programma’s in ingeneering, computerwetenschappen en aanverwante disciplines aan, waaronder telecommunicatie, civiele techniek, toegepaste wetenschappen, architectuur, industrieel ontwerp en productie, milieubeheer en mariene wetenschappen. De universiteit zet zich ook in voor het bevorderen van baanbrekend onderzoek op gebieden met groeipotentieel en aanzienlijke maatschappelijke toepassingen en implicaties. De PUC werd in maart 1971 opgericht en is in 30 departementen gedeeld, waar meer dan 30.000 studenten en 3.000 wetenschappers en academisch personeel wonen. UPV levert zijn onderwijsprogramma’s via 20 scholen gevestigd in Barcelona en nabijgelegen steden. PUC is consequent als een van de toonaangevende Europese universiteiten gerangschikt op het gebied van ICT en engineering. In het U.S. News & World Report staat PUC in de top 10 van Europese universiteiten voor computerwetenschappen. Algemeen genomen staat PUC in de top 2% van de beste universiteiten ter werld (QS World University Rankings 2018).

Het Instituut voor Cognitieve Wetenschappen en Technologiën (ISTC, www.istc.cnr.it) is de meest vooraanstaande onderzoeksinstelling op het gebied van cognitieve wetenschap in Italië. Het instituut werd in 2001 opgericht op initiatief van de Nationale Onderzoeksraad (waartoe het adminstratief behoort) met als doel technische uitmuntendheid op het gebied van artificiële intelligentiesystemen te bevorderen door middel van een interdisciplinaire benadering van onderzoek en ontwikkeling.

De Litouwse Computermaatschappij (LIKS, www.liks.lt) is de grootste beroepsorganisatie die de ICT-sector in Litouwen vertegenwoordigt. Het is een wetenschappelijke vereniging zonder winstoorgmerk die computerprofessionals, industrieleiders, opvoeders, werknemers en amateurs van de computerwetenschap samenbrengt met als doel de informatica te bevorderen, de ontwikkeling van ICT-vaardigheden te verbeteren en de digitale geletterdheid vanuit een conceptueel standpunt te verbeteren tot elke praktische toepassing. LIKS, opgericht in 1989, levert gezaghebbende, onafhankelijke kennis en technologische inzichten, waarbij relevante technologische capaciteit wordt opgebouwd die als katalysator fungeert voor innovatie en de toepassing van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën ten behoeve van het bedrijfsleven, de overheid en de maatschappij.

EXELIA ‘www.exelia.gr) een bedrijf voor creatieve leeroplossingen in Athene, Griekenland, ontwerpt en ontwikkelt educatieve en opleidingsspellen en biedt continu beroepsopleiding voor sociale vaardigheden met innovatieve methoden, gebaseerd op innovatieve pedagogische methoden/praktijken, zoals game-based learning. EXELIA is gespecialiseerd in het gebruik van ICT als een faciliterende factor voor innovatie en uitmuntendheid in onderwijs en opleiding en ontwikkelt geavanceerde educatiev software en materiaal zoals simulatiegames, MOOC’s en Open Educational Resources.